Over ons

HISTORIE

De historie van Fentum begint in 2015, toen werd het eerste prototype krukasspitmachine gebouwd. In 2018 volgde de eerste productieserie en werd het assortiment uitgebreid met de uienopname en parallelhef. In 2019 wordt het de eigen merk naam Fentum geïntroduceerd. Fentum is een samenvoeging van de Latijnse woorden Ferro en Centum. Ferro is afgeleid van de bedrijfsnaam van Eijzeren, Centum betekent honderd. Honderd is afgeleid van het honderd jarige bestaan wat van Eijzeren in 2019 vierde.

In 2021 werd het Fentum team uitgebreid en ondertussen doen wij er alles aan om onze machinelijn verder te optimaliseren. Ondertussen zijn wij bezig met een nieuw model prototype!

.

Fentum behoort toe aan P. van Eijzeren constructie/machinebouw! Benieuwd naar de volledige geschiedenis van P. van Eijzeren? Klik op onderstaande button!

VISIE

Wij leveren een divers aanbod aan standaard machines welke afgestemd zijn op de Nederlandse akkerbouwers. Onze visie is om een machinelijn te creëren met machines die een bijdrage leveren aan duurzame landbouw. Door machines te combineren, bespaar je werktijd/werkuren en brandstofkosten!

Wij helpen u graag persoonlijk, samen zoeken wij naar de geschikte combinatie die bij uw akkerbouwwerkzaamheden past. Na uw wensen opgenomen te hebben, ontwerpen en bouwen wij de juiste combinatie, die vervolgens wordt aangebouwd aan uw tractor. Benieuwd naar de opties? Ons team gaat graag voor u aan de slag!

VACATURES

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures. Wil je ons team toch komen versterken? Vul dan onderstaand formulier in! Vragen of opmerkingen? Stuur gerust een e-mail naar sgerritsen@vaneijzeren.nl

ERKEND LEERBEDRIJF

Zoek je een geschikte stageplaats? Wij zijn een erkend leerbedrijf en daar zijn wij trots op! Studenten leveren een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap, als modern en ondernemend bedrijf helpen wij hier graag aan mee. Wij bieden diverse (afstudeer)projecten aan op verschillende technische gebieden.

Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn? Stuur gerust een e-mail naar sgerritsen@vaneijzeren.nl. Wil je direct solliciteren voor een stageplek? Vul dan het sollicitatieformulier hierboven in (zie vacatures)! Hieronder kun je lezen hoe andere studenten stage bij ons bedrijf ervaren hebben.